Après ski winter quiz

Relactive Events verzorgt sinds 2010 een quiz met top entertainment en een leuke prijsuitreiking. We beschikken over vele thema’s zoals mannen vs. vrouwen, 80’s, 90’s of 00’s quiz, sportquiz, Ik hou van Holland quiz, muziek quiz, MVO quiz, en uiteraard een Apres Ski Quiz. Elke quiz kent veel variatie met open vragen, meerkeuzevragen, audio vragen, foto vragen en mogelijk een beamer ronde. Een quiz bij ons is nooit standaard, maar altijd afgestemd op de locatie en doelgroep. Laat je verrassen door onze Quizzen!

Après Ski Quiz Arnhem
Onder het genot van een drankje speel je de gezellige en uitdagende Quiz. Deze quiz is geschikt voor alle doelgroepen en zorgt voor het nodige plezier. Daag je vrienden of collega’s uit en laat zien wie de slimste is! De quiz wordt in teams gespeeld en wordt begeleid door de quizmaster die jullie de leukste, grappigste en meest uitdagende vragen voorschotelt. Iedere vraag die goed beantwoord wordt, levert een punt op. Welk team aan het einde van de reeks de meeste punten heeft, mag zich kronen tot winnaar van de Pub Quiz.

Wij hebben diverse horeca partners, hotel en congres locaties waar wij terecht kunnen. Uiteraard komt onze quiz master ook graag naar uw locatie.

Après Ski Quiz Nijmegen
Ook in Nijmegen verzorgen wij top quizzen. Of het gezelschap uit 15 of 500 personen bestaat, wij zorgen dat er een top quiz en wellicht feestje wordt gebouwd!

Arnhem en Nijmegen

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of diner vooraf
 • Uitleg,  teams formeren van (normaal) 4 tot 6 personen per team
 • Start quiz in diverse rondes
 • Pauze optioneel mogelijk
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optioneel aansluitend personeelsfeest!
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Aantal pers.Prijs
Tot 15€300,-
Van 15-50€20,- p.p.
Van 50-150€18,- p.p.
Vanaf 150€17,- p.p.

Deze prijs is inclusief Quiz master(s) met geluidsinstallatie tot 75 personen, maar exclusief eventuele zaalhuur. In sommige gevallen is de zaal kosteloos in combinatie met afname van eten en drinken. Groepen groter dan circa 75 personen voorzien van aangepaste AV en geluidinstallatie.

Desgewenst verzorgen wij de quiz ook in het Engels.

Op verzoek en tegen meerprijs verzorgen wij ook een beamer en scherm, wellicht voor uw eigen presentatie vooraf.

De prijs voor de standaard pub quiz is gebaseerd op circa 1,5 tot 2 uur Quiz plezier. Wenst u de avond langer te laten verlopen, met meerdere rondes en presentatie dan geldt een geringe meerprijs.

Onze professionele diner quiz kan desgewenst met 9,7″ iPads geleverd worden, geheel realtime en online interactie. Elke tafel (team) krijgt dan een iPad. Meerprijs per persoon bedraagt €12,50 p.p. en is te boeken vanaf 30 personen.

Goed om te weten:
Beamer met scherm is niet nodig, kan wel wenselijk zijn voor grote groepen of als u zelf nog een presentatie wenst te geven. Door ons mee te nemen standaard beamer en scherm tot circa 75 personen, meerprijs €75. Grotere groepen met professionele beamer presentaties.
Wij nemen standaard een geluidsinstallatie mee met microfoon, zonder meerprijs. Deze is geschikt tot circa 75 personen. Grotere groepen met aangepast geluidinstallatie.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?