Wie is de Saboteur Nijmegen?

Wie is de Saboteur of Wie is de Rat of Wie is de verrader of wie is de …? 
Tijdens deze interactieve citygame zul je op de beste highlights van de stad originele opdrachten gaan uitvoeren om zoveel mogelijk geld te verdienen. Het team met het meeste geld aan het einde van het teamspel is goed op weg om met de hoofdprijs naar huis te gaan. Het is echter nog veel interessanter en belangrijker om “De Saboteur” in het team te ontmaskeren….
 
Samenwerking is alles tijdens dit bekende teamspel!
Zonder een goede samenwerking is het onmogelijk om uiteindelijk met de prijs naar huis te gaan. Hoe goed kunnenjullie samenwerken binnen een team waarin je niemand voor de volle 100% kan vertrouwen? Denk je jouw collega’s of vrienden goed te kennen en in staat te zijn om “De Saboteur” binnen de groep te ontmaskeren? Dan is dit teamuitje echt iets voor jullie! ‘Niemand is vandaag te vertrouwen!’
Na afloop bepaalt elk team wie ‘De Saboteur’ is, is deze correct bepaald dan wint het team met het meest gewonnengeld. Is de saboteur echter niet correct bepaald…..dan zal de Saboteur met de hoofdprijs er van door gaan!
LET OP: We dienen minimaal 2 weken vooraf alle deelnemers en teams te weten, zodat wij willekeurig de saboteurs vooraf per e-mail kunnen informeren!

Landelijk programma

  • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
  • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
  • Uitleg spel en teams formeren van (normaal) 6 a 8 personen per team
  • Start spel en vele interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
  • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
  • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
  • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek wie is de Saboteur voor:

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen.  Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

 

Offerte aanvragen

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]