Team Schilderen Arnhem

Ben je met je team of organisatie op zoek naar een activiteit waar jij je creativiteit in kwijt kan? Doe dan nu een workshop Team Schilderen! Wij leveren alle tools, jullie de creativiteit en presentaties. Wedden dat het een gezellige workshop wordt!

 

De voorbereidingen
Wij zullen vooraf de locatie inrichten, we stemmen een binnen- of buiten locatie af en de tafels. Eventueel zorgen wij voor de nodige zeilen op tafels of vloer. Op locatie gaan wij per tafel drie verschillende soorten doek neerleggen, met verf, kwasten en verbindingsmaterialen. Desgewenst zorgen wij voor schorten.

 

De intro
Een groepje van 3 personen gaat per tafel aan de slag. Zij zullen eerste een 2D ontwerp moeten maken, aan de hand van de beschikbare maatvoeringen doek! Misschien past een Statue of Liberty perfect of een dier of ander voorwerp. De creativiteit ligt bij jullie, uiteraard kan onze begeleiding jullie voorzien van tips. Veelal wordt ook in samenspraak een leuk thema bedacht zoals zomer, winter, flora en fauna, of in het kader van jullie organisatie doelen.

 

Schilderen, pimpen en assembleren
Nadat het 2D ontwerp is goedgekeurd, want we gaan het niet te makkelijk maken….gaat het trio aan de slag. Ieder pakt zijn/haar eigen doek aan. Houd op dat moment wel rekening met de andere 2 doeken uiteraard, deze zullen later goed bij elkaar moeten aansluiten. Ieder persoon mag uiteraard zijn eigen schilder techniek toepassen. Hoe creatiever… hoe gekker en leuker het eind resultaat zal zijn! Nadat de schilder kunstwerken klaar zijn, gaan jullie de 3 schilderijen aan elkaar koppelen. Wij zorgen voor de assemblage materialen, en jullie mogen zelfs nog nadenken op het kunstwerk te pimpen. Misschien staan we buiten in de natuur en kunnen takjes, blaadjes, takjes etc. een toevoeging worden?

 

Presentatie en prijsuitreiking
Tot slot volgt het klapstuk van deze leuke workshop. De teams mogen hun kunstwerk presenteren aan de andere teams. Hebben ze hun ontwerp gerealiseerd, of is het ineens een piramide geworden? We zullen het horen en aanzien in de veelal leuke en hilarische presentaties! Onder toezicht van een ‘deskundige’ jury, zal 1 team een prijs ontvangen. Criteria als samenwerking, originaliteit, realisatie en presentatie wordt uiteraard meegenomen. Wie worden de winnaars!?

Landelijk programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
 • Uitleg en start workshop
 • Presentaties en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Deze workshop duurt gemiddeld 1 a 2 uur, mede afhankelijk van uw tijd en groepsgrootte.

Prijzen exclusief btw

Boek een Team Schilderen workshop voor:

Aantal pers.Prijs
Tot 15€412,50
Van 15-50€27,50 p.p.
Van 50-150€25,50 p.p.
Vanaf 150€24,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, materialen en schilder doeken met verf en kwasten, en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?