Stedentrip Nijmegen

Bent u op zoek naar een unieke en leuke stedentrip in Nijmegen, dan bent u hier op het juiste adres! Met ruim 10 jaar ervaring bieden wij diverse groepsactiviteiten aan in Nijmegen en verzorgen wij volledige arrangementen met hotel overnachting, transfers, tickets en host. Geef uw wensen door en wij verrassen u graag!

 

Cultuur, Vierdaagse en Natuur

Nijmegen is mogelijk de oudste stad van het huidige Nederland en vierde in 2005 zijn 2000-jarig bestaan. Nijmegen kent van oudsher een rijk en bloeiend cultureel leven. Denk aan het stadhuis, Waag en Grote of Sint-Stevenskerk. Ook is er veel musea present als muZIEum, Natuurmuseum en De Bastei.

Boek een citygame zoals een iPad challenge en ontdek al lopend de diverse highlights van de stad. Of boek een milieuvriendelijke e-scooter tour en ga met begeleiding / gidsen op pad. Ervaar tijdens de tour de stad, maar ook de natuur. In de directe omgeving van de stad Nijmegen tref je natuurgebieden aan met een grote verscheidenheid aan landschapstypen: langs de Waal en de Maas uiterwaarden met slingerende dijken, plassen en weilanden, glooiende stuwwallen begroeid met gemengde bossen en in de dalen een beekvegetatie, heidevelden, schrale blauwgrasland en enmoerassige graslanden.

Verder staat Nijmegen uiteraard (sinds 1909) bekend om de Nijmeegse Vierdaagse. Deze meerdaagse langeafstandsmars in de derde week van juli met internationaal deelnemersveld, is populair en gezellig. Wellicht wilt u hier zelfs een keer aan deelnemen?

Graag boeken wij voor u ook een touringcar, tickets, eten/drinken, en hotelkamers via onze partner hotels als Van der Valk hotel en Mercure. U kunt met een gerust hart de gehele boeking aan ons overlaten, immers de pakketreis en uw boekingsbedrag is veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt. De dag na afloop van uw pakketreis wordt het geld vrijgegeven aan ons. U loopt zo geen risico dat u uw vooruitbetaling kwijtraakt door faillissement of oplichting.

MVO en Maatschappelijk

Wij zijn vanaf de oprichting van onze organisatie partner van MVO Nederland geworden. Wij steunen ook diverse goede doelen, u kunt in uw stedentrip Nijmegen of personeelsuitje ook maatschappelijk bijdragen. Zo gaan wij geregeld met groepen naar de natuur. Voor elke gast die er met ons komt, schenken wij €2,50 pp aan Natuurmomenten.

Eén van de partner restaurants waar wij met groepen naar toe gaan is restaurant De Nieuwe Keuken. Dit duurzaam restaurant is de oudste kern van een voormalig weeshuis, ooit was dit de basis van een kloosterkerk.

Maatwerk: Kies in het menu het bedrijfsuitje of teamuitje dat u zoekt en combineer activiteiten. Of mail/bel ons voor uitgebreid advies over een leuke stedentrip in 1 of meerdere dagen in Nijmegen (regio). Wij zijn bereikbaar via info@relactive-events.nl en op +31(0)40-2524656. Heeft u liever persoonlijk contact? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor of bij één van onze horeca partners.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?