Stedentrip Arnhem

Bent u op zoek naar een unieke en leuke stedentrip in Arnhem, dan bent u hier op het juiste adres! Met ruim 10 jaar ervaring bieden wij diverse groepsactiviteiten aan in Arnhem en verzorgen wij volledige arrangementen met hotel overnachting, transfers, tickets en host. Geef uw wensen door en wij verrassen u graag!

 

Kunst, Fun, Flora en Fauna

Arnhem is een bijzondere modestad. Wist u dat Iris van Herpen, Viktor en Rolf en Spijkers & Spijkers in Arnhem zijn begonnen? Door de kunstacademie telt Arnhem tal van mode-ontwerpers, designers en kunstenaars.

Boek een citygame zoals een iPad challenge en ontdek al lopend de diverse highlights van de stad. Of boek een milieuvriendelijke e-scooter tour en ga met begeleiding / gidsen op pad. Ervaar tijdens de tour de stad, maar ook de prachtig IJssel en Nationaal Park Veluwezoom. Ook park Sonsbeek is zeer de moeite waard om te bekijken, waar het Nederlands Watermuseum zich ook bevindt. Houdt u naast de flora ook van de fauna? Dan is een bezoek aan Burgers’ Zoo niet te missen.

Graag boeken wij voor u ook een touringcar, tickets, eten/drinken, en hotelkamers via onze partner hotels als Best Western, NH, Holiday Inn of Mercure. U kunt met een gerust hart de gehele boeking aan ons overlaten, immers de pakketreis en uw boekingsbedrag is veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt. De dag na afloop van uw pakketreis wordt het geld vrijgegeven aan ons. U loopt zo geen risico dat u uw vooruitbetaling kwijtraakt door faillissement of oplichting.

MVO en Maatschappelijk

Wij zijn vanaf de oprichting van onze organisatie partner van MVO Nederland geworden. Wij steunen ook diverse goede doelen, u kunt in uw stedentrip Arnhem of personeelsuitje ook maatschappelijk bijdragen. Zo gaan wij geregeld met groepen naar Nationaal Park Veluwezoom, van Natuurmonumenten. Voor elke gast die er met ons komt, schenken wij €2,50 pp aan Natuurmomenten.

Eén van de partner restaurants waar wij geregeld met groepen naar toe gaan is restaurant Momento. Dit is een sociaal en maatschappelijk restaurant, gevestigd in het prachtige gebouw Rozet.

Maatwerk: Kies in het menu het bedrijfsuitje of teamuitje dat u zoekt en combineer activiteiten. Of mail/bel ons voor uitgebreid advies over een leuke stedentrip in 1 of meerdere dagen in Arnhem (regio). Wij zijn bereikbaar via info@relactive-events.nl en op +31(0)40-2524656. Heeft u liever persoonlijk contact? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor of bij één van onze horeca partners.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?