The Phone Game Nijmegen

The Phone Citygame is een gezellig en spannend teamspel en vraagt om een goede coördinatie en spelinzicht. Bij ontvangst in het café/restaurant gaat ineens een telefoon over. Een mysterieus persoon aan de lijn die zich Mister X noemt…. De missie gaat van start! Mister X bevindt zich ergens in het centrum van Nijmegen met vele prijzen. Het doel, zorg dat jullie team Mister X het eerste weet op te sporen!

Via WhatsApp berichten ontvangen jullie opdrachten. Na het succesvol volbrengen van elke opdracht volgen weer nieuwe instructies. Beetje bij beetje geeft Mister X informatie over zijn verblijfplaats prijs en komen de teams dichter bij hun einddoel. Wat ze echter niet weten is waar de andere teams zich bevinden, zullen ze op tijd zijn?!

De opdrachten zijn gecentreerd in en rond het centrum van Nijmegen, de teams zullen hun omgeving moeten gebruiken om de locaties van de opdrachten te vinden en deze te vervullen. Het team dat Mister X als eerste vindt, wint het spel en mag de prijs houden.

LET OP: We dienen minimaal 2 weken vooraf (bij voorkeur in geheim vanuit de organisatie) alle teamcaptains te weten, zodat wij hen in het restaurant café kunnen bellen!

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg The Phone Game en teams formeren van (normaal) 6 a 8 personen per team
 • Start The Phone Game en vele interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek The Phone Game voor:

Aantal pers.Prijs
Tot 15€337,50
Van 15-50€22,50 p.p.
Van 50-150€20,50 p.p.
Vanaf 150€19,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?