Stedentrip Arnhem

Bent u op zoek naar een uniek en leuk bedrijfsuitje, personeelsfeest, stedentrip (incentive en meeting) in Arnhem, dan bent u hier op het juiste adres! Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij het meest duurzame evenementenbureau in deze prachtige stad. Wij bieden vele soorten groepsactiviteiten en events in Arnhem aan en verzorgen volledige arrangementen met hotel overnachting, transfers, tickets en host. Geef uw wensen door en wij verrassen u graag!

 

Kunst, Fun, Flora en Fauna

Arnhem is een bijzondere modestad. Wist u dat Iris van Herpen, Viktor en Rolf en Spijkers & Spijkers in Arnhem zijn begonnen? Door de kunstacademie telt Arnhem tal van mode-ontwerpers, designers en kunstenaars.

Boek een citygame zoals een iPad challenge en ontdek al lopend de diverse highlights van de stad. Of boek een milieuvriendelijke e-scooter tour en ga met begeleiding op pad. Ervaar tijdens de tour de stad, maar ook de prachtig IJssel en NP Veluwezoom. Ook park Sonsbeek is zeer de moeite waard om te bekijken, waar het Nederlands Watermuseum zich ook bevindt. Houdt u naast de flora ook van de fauna? Dan is een bezoek aan Burgers’ Zoo niet te missen.

Graag boeken wij voor u ook een touringcar, tickets, eten/drinken, en hotelkamers via onze partner hotels als Best Western, NH, Holiday Inn of Mercure. U kunt met een gerust hart de gehele boeking aan ons overlaten, immers de pakketreis en uw boekingsbedrag is veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt. De dag na afloop van uw pakketreis wordt het geld vrijgegeven aan ons. U loopt zo geen risico dat u uw vooruitbetaling kwijtraakt door faillissement of oplichting.

MVO en Maatschappelijk

Wij zijn vanaf de oprichting van onze organisatie partner van MVO Nederland geworden. Wij steunen ook diverse goede doelen, u kunt in uw stedentrip Arnhem of personeelsuitje ook maatschappelijk bijdragen. Zo gaan wij geregeld met groepen naar Nationaal Park Veluwezoom, van Natuurmonumenten. Voor elke gast die er met ons komt, schenken wij €2,50 pp aan Natuurmomenten.

Eén van de partner restaurants waar wij geregeld met groepen naar toe gaan is restaurant Momento. Dit is een sociaal en maatschappelijk restaurant, gevestigd in het prachtige gebouw Rozet.