Organisatie

Bent u op zoek naar een uniek en leuk bedrijfsuitje, personeelsfeest, workshop, teambuilding, incentive, meeting of citygame in Arnhem of Nijmegen, dan bent u hier op het juiste adres! Wij zijn het meest duurzame evenementenbureau uit deze regio en bieden vele soorten groepsactiviteiten en events aan. Graag komen wij ook naar u toe of we gaan samen met ons naar een bijzondere locatie. Geef uw wensen door en wij verrassen u graag!

Achter de organisatie van Relactive Events (en domeinnaam Be Fun Events) zit moederorganisatie QMandS bv. QMandS ontwikkelt en verzorgt nieuwe locaties, partners, producten en de marketing. Voor meer informatie, de missie, visie en kernwaarden bekijk de website van qmands.

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn erkend leerbedrijf dat studenten aan het MBO een stageplek aanbiedt in de creatieve industrie. De creatieve industrie is een van de belangrijkste sectoren van Nederland. Daarom is het van belang om deze industrie te laten groeien en bloeien.

Jaarlijks vullen studenten aan het HBO ook ons team aan. Enerzijds in een meewerkstage, anderzijds in een afstudeerstage. Mocht u willen helpen in een (kwalitatief of kwantitatief) onderzoek, dan stellen wij uw bijdrage zeer op prijs.

Partner MVO Nederland

Wij zijn vanaf de oprichting sinds 2010 partner van MVO Nederland geworden. In 2014 en 2015 heeft onze organisatie ook keurmerken in MVO behaald. MVO en duurzaamheid vinden wij al lang belangrijk, sinds 2018 zien wij in de evenementenbranche enige urgentie ontstaan. Hier zijn wij blij mee, maar denken dat er nog veel meer kan. Denk aan duurzaam transport (kom niet met auto’s maar met de trein), kies voor een duurzaam en plezierig personeelsuitje (elektrisch vervoer in een Segway of e-scooter) en eet sociaal (social food waste en social return). Kies verder voor bij voorkeur GOUDEN greenkey gecertificeerde horeca. Wij denken graag mee en werken graag aan uw groen uitje!