Mountainbike Tour Arnhem

Een leuke sportieve teamactiviteit is Mountainbiken in de bossen bij Arnhem. Tijdens deze activiteit leer je de eerste basistechnieken van het rijden op een MTB en krijgt iedere deelnemer 1 mountainbike met helm. Tijdens de route gaat er een ervaren begeleiding mee, die vanaf de start locatie naar en in het bos zal rijden. In geval dat een mountainbike stuk gaat (ketting soms) of dat er EHBO nodig is, kan de begeleider snel helpen. Net zo fijn en veilig.

Mountainbike tocht Arnhem regio
Er liggen hier 2 prachtige routes. Een MTB route ten westen van Arnhem bij Oosterbeek en een MTB route ten noorden van Arnhem, bij Nationaal Park Veluwezoom. Afhankelijk van de drukte en wensen kiezen we route uit.

Een mountainbike tour kan inspannend en modderig zijn, een douche na afloop kan prettig zijn. Wij kunnen in overleg met u tegen meerprijs douche voorzieningen verzorgen.

 

Liever een Mountainbike Tour in Nijmegen? Klik dan hier!

Programma Mountainbike Tour Arnhem

 • Ontvangst bij een locatie in Arnhem of elders
 • Optie: drankje of lunchbuffet vooraf
 • MTB uitdelen (maat S, M, en L) inclusief helmen
 • Uitleg MTB, remmen en versnellingen
 • Met elkaar en gids(en) op pad, grote groepen met verschillend niveau
 • Optie onderweg: drinkpauze
 • Retour teams en afsluiting (op verzoek douche gelegenheden)
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek een mountainbike tour voor:

Aantal pers.Prijs
Tot 15€450,-
Van 15-50€30,- p.p.
Van 50-100€28,- p.p.
Vanaf 100Op aanvraag

Prijzen zijn inclusief huur mountainbike met helm, gelost en geladen op elke locatie. Deze prijs is verder inclusief begeleiding (met BHV/EHBO) en organisatie, we stemmen een maatwerk programma op niveau en route met u af. Deze prijs geldt voor alle MTB tours in regio Arhnem voor circa 2 a 2,5 uur. Tegen geringe meerkosten verzorgen wij langere tours, of een MTB tocht in uw woonplaats (veelal inspecteren wij de MTB route dan ook vooraf). Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Optie: Omkleed ruimte vooraf en/of douche gelegenheid na afloop, op verzoek en tegen kleine toeslag. In regio Arhnem werken wij met een aantal locaties hiervoor samen .

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?