Levend Stratego

Levend stratego is een teamspel dat strategie, tactiek en een goede samenwerking vereist. Ieder team krijgt een instructeur die hen in het begin voorziet van diverse pittige (maar zeker ook lachwekkende) teamopdrachten. Het doel van het spel is om allereerst zoveel mogelijk teamopdrachten (tegen andere teams) juist en snel uit te voeren waarmee je rangen voor je leger kan verdienen. Vervolgens moet de teamleden (met haar/zijn rangen) zorg dragen als eerste de vlag van de tegenstander(s) te vinden.

Afhankelijk van de grootte van de groep worden er 2, 3 of meer teams geformeerd. Elk team wordt uitgedaagd in diverse teamopdrachten tegen andere teams. Dit zijn opdrachten met als kenmerken slim, snelheid, tactiek, leiderschap, samenwerking, precisie, creatief, et cetera. Per opdracht zijn er 1 of meer rangen uit je leger te verdienen. Hoeveel rangen dit worden, hangt af van de resultaten van de andere teams. Het team dat het best heeft gepresteerd in een specifieke teamopdrachten, ontvangt in ieder geval de meeste rangen. Een teamopdracht betreft ook je vlag. Elk team mag een originele vlag maken, de mooiste vlag krijgt ook weer de meeste rangen.

Als alle teamopdrachten zijn uitgevoerd en de vlag is gemaakt, wordt de tussenstand opgemaakt en is bekend hoeveel rangen elk team heeft verdiend. Echter dan is nog niet bekend welke rangen dit zijn. Misschien heeft het team met de minste rangen, toch gelukkig getrokken en juist hoge rangen in bezit! Vervolgens vertrekt elk team met de instructeur naar een geheime locatie. Daar zal het team zijn vlag verstoppen. De instructeur zal daar blijven (en rangen uitdelen) en Levend Stratego kan nu echt beginnen!

Aan de hand van de verstrekte rangen kun je per team je strategie en tactiek bepalen. Hoe val je aan? Stuur je eerst verkenners op pad om te beoordelen waar de vlag van de tegenstander(s) staat? Of ga je juist verdedigen en later toeslaan? Hoe zet je je Spion, Maarschalk en Generaal in? Eenmaal in het veld start de ‘battle’ en kom je in aanraking met tegenstanders. Uiteindelijk zal het slimste team dat goed samenwerkt de vlag veroveren en met de dagprijs er vandoor gaan!

Programma Arhnem

Kies een locatie:

 • Recreatiegebied Rhederlaag
 • Of anders een bosrijk gebied of park ergens in Arnhem (bijv. Sonsbeek park)

Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
–      Uitleg Levend Stratego en kampen formeren
–      Aanvang teamspel, diverse proeven
–      Aanvang Battle, verover de vlag
–      Leuke prijsuitreiking en afsluiting
Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Levend Stratego duurt vanaf uitleg tot en met de prijsuitreiking circa 2,5 uur. Korter is mogelijk. U kunt het vrijblijvend uitbreiden met opties en catering. Wij stellen graag een maatwerk programma met u af.

Prijslijst

Aantal pers.Prijs
Tot 15€412,50
Van 15-50€27,50 p.p.
Van 50-150€25,50 p.p.
Vanaf 150€24,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?