iPad Challenge Nijmegen

Weg met het clipboard en de opdrachten op papier. Ga op pad met een iPad! De iPad Challenge is onze unieke activiteit waar je creativiteit, kennis en een goede samenwerking voor nodig hebt! ‘Bewapend’ met iPad gaat elke team de stad of omgeving verkennen door verschillende opdrachten en puzzels onderweg uit te voeren en vragen te beantwoorden. Welk team is het slimst of het meest creatief en wint het spel?

Na de uitleg door de begeleiding, het indelen van de teams en het uitdelen van de iPads 9,7″ gaan jullie per team op pad. Ieder team mag haar eigen weg gaan. Onderweg krijgen jullie te maken met vragen over de omgeving, raadsels, puzzels en foto opdrachten. Wees origineel, creativiteit wordt beloond! Alle opdrachten en vragen zijn zichtbaar op de digitale map zodat jullie weten waar jullie naar toe kunnen lopen. De teams kunnen met elkaar in contact blijven door de exclusieve chatfunctie op de iPad. Door de realtime score is de tussenstand zichtbaar en is het misschien handig om een ander team even uit te schakelen met een sabotage cheat. Jullie kunnen elkaar saboteren door elkaar de schrik van je leven te bezorgen of het beeldscherm in chock te brengen! Alles om te winnen, toch? Wie heeft uiteindelijk de meeste punten gescoord en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg iPad Challenge en teams formeren van (normaal) 6 a 8 personen per team
 • Start iPad Challenge en vele interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek de iPad Challenge voor:

Aantal pers.Prijs
Tot 15€412,50
Van 15-50€27,50 p.p.
Van 50-150€25,50 p.p.
Vanaf 150€24,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen. Wij leveren in de prijs iPads 9,7” en datakaart (met speciaal ontwikkelde team APP erop). Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?