Indoor Winter Office Games Arnhem

Als variatie op onze Indoor Office Games hebben we nu ook onze Indoor Winter Office Games in Arnhem! Ga samen met je collega’s de strijd aan in deze competitieve en gezellige indoor office games. Dit unieke indoor teambuilding spel is in het leven geroepen vanwege de Werkkostenregeling. Het is een mix van recreatieve en actieve spellen die plaats kunnen vinden op kantoor, in de kantine, in een hal of parkeerterrein. Bij ontvangst wordt het spel uitgelegd en er worden teams gemaakt. De strijd kan beginnen!

Welke spellen?
Afhankelijk van de groepsgrootte, de tijdsduur en de capaciteit van de ruimte stellen wij een programma voor jullie samen. We stellen een team samen van ongeveer 8 personen per team. In een wisselprogramma zullen de teams dan tegen elkaar strijden in diverse rondes. Voorbeelden zijn een Mega Jenga teamspel, een Mega Twiter teamspel, touwtrekken, een Einstein denkspel en nog meer teambuilding opdrachten waarbij communicatie en samenwerking centraal staan! We sluiten het programma af met een finale ronde waarna de prijsuitreiking plaats zal vinden. Wie verdient de titel ”Champion of the Office Games”?

Toelichting werkkostenregeling (WKR)
In 2015 is het secundair loon aangepast, werknemers mogen vergoedingen en belastingvrije verstrekkingen ontvangen maar deze mogen in totaal niet meer zijn dan 1,2% van de totale fiscale loonsom. Is dit wel het geval, dan moet er 80% belasting betaald worden over het bedrag, Dit kan de mogelijkheden om een bedrijfsuitje te organiseren beperken. Er zijn een paar opties om de WKR te omzeilen. Een optie is om een teambuilding teamuitje te regelen op eigen locatie, zoals The Office Games!

Programma Indoor Winter Office Games Arnhem

Duur van de activiteit is ongeveer 1.5 tot 2 uur.

U kunt deze activiteit boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Een voorbeeld programma is;

 • Ontvangst op locatie, een welkom door onze begeleiding
 • Optie: drankje of lunch vooraf
 • Uitleg van de activiteit(en), maken van teams
 • Start van de activiteit(en)
 • Optie: een drink pauze, of extra uitbreidingen (zie onder voor meer informatie)
 • Einde van de activiteit(en) met een leuke prijsuitreiking
 • Afscheid nemen van de begeleiding
 • Optie: buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg uit te breiden naar een hele dag, of meerdere dagen. Wij kunnen het programma in Nederlands of Engels verzorgen. Voor het exacte programma en de tijden, graag een offerte opvragen en dan zullen wij de aanvraag vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief btw

Aantal pers.Prijs
Tot 15€412,50
Van 15-50€27,50 p.p.
Van 50-150€25,50 p.p.
Vanaf 150€24,50 p.p.

Deze prijzen zijn inclusief begeleiding, organisatie en de materialen. We kunnen deze activiteit ook verzorgen in uw woonplaats. Reiskosten kunnen variëren tussen de €75 en €175.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?