IJssculpturen, duizenden enthousiaste deelnemers zijn u voor gegaan!

Met deze leuke workshop ijssculpturen gaat u in teams van 3 personen heerlijk actief en recreatief aan de gang. Wij kunnen een origineel thema verzorgen en elk groepje krijgt een instructie- en schetsformulier om het 3D ontwerp te maken. Wij zullen zorgen dat niets ontbreekt aan werktuigen en handschoenen en gaan er een echte teambuilding activiteit van maken! Een belangrijk element in deze workshop is het hoge fun gehalte, dus niet al te serieus maar gewoon lekker sculpturen. In deze Clinic leren we iedereen de kneepjes van het vak. Eenmaal klaar zullen de groepjes hun kunstwerk presenteren, hilariteit gegarandeerd. De ijs sculpturen zullen uiteindelijk (subjectief) beoordeeld worden op de samenwerking en originaliteit door onze begeleiding. De beste groep(jes) ontvangen van ons een leuke prijs.

Ruimte en tafels          

U zorgt in principe voor een locatie en tafels (statafels of buffettafels). Zorg bij aanvang dat de deze tafels leeg en vrij staan en dat wij makkelijk de ijsblokken en materialen kunnen lossen. Onze basisprijs is dus exclusief huur van tafels, ruimte en of bijvoorbeeld partytenten. Deze kunnen wij tegen een scherpe meerprijs verzorgen. Als wij het ijssculpturen binnen verzorgen, hou er dan rekening mee dat de ijsblokken na een tijdje zullen gaan smelten. Indien nodig zorgt u voor maatregelen tegen het water dat op de tafels en grond terecht komt. Tegen meerprijs kunnen wij ook nog anti lekbakken 70×70 cm. leveren. Relactive Events neemt echter geen verantwoording voor enige (water)schade aan tafels en/of vloeren. Voor een extra dekking kunnen wij ook nog zeil plaatsen op de grond. Uiteraard is het prettig om deze workshop bij droog weer lekker buiten te houden of eventueel buiten onder een afdak, parasol of tent.

Programma Nijmegen

Ons hoofdkantoor zit gevestigd in Eindhoven (Strijp-S). Met diverse (horeca) partners in onder andere Arnhem, Nijmegen, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Antwerpen en Utrecht komen wij met onze materialen en begeleiding op meerdere plaatsen. Zo zijn wij bijvoorbeeld in de winter maanden op vrijwel alle ijsbanen te vinden voor de Fun Curling en Team IJsspelen. In de lente en zomer zijn wij veel present in steden (bijv. citygames en tour), natuur (bijv. Robinson, MTB) en stranden (bijv. zandvolley en zandsculpturen). Ook verzorgen wij landelijk ruim 20 producten bij de meeste vier- en vijfsterren hotels en andere bijzondere meeting locaties.

Wij hebben de volgende locatie keuzes in Nijmegen: 

 • Wij komen bij u op locatie (kantoor); u zorgt voor de tafels en de ruimte. Deze optie is ihkv de Werkkostenregeling ook interessant.
 • Wij komen op uw gereserveerde (externe) horeca of meeting locatie; wij verzorgen dan eventueel vooraf de contacten aldaar, inclusief eventueel de huur van tafels en de ruimte.
 • Wij verzorgen, in overleg met u, een locatie binnen onze netwerk partners. Deze zijn veelal ook voordelig in combinatie met afname van catering.

Het programma kan zijn:

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant of bij u op locatie
 • Optie: drankje of lunchbuffet vooraf
 • Uitleg, teams formeren van 3 personen per ijsblok
 • Start workshop (drankjes tussen door op verzoek mogelijk, afhankelijk van de gekozen locatie)
 • Presentatie van de ijssculpturen door de groepjes (verrassend en hilarisch)
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner, barbecue, thema feest

De workshop zelf duurt circa 1 tot 2 uur afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen.

Prijzen exclusief btw

Aantal pers.Prijs
Tot 15€450,-
Van 15-50€30,- p.p.
Van 50-150€28,- p.p.
Van 150-500€27,- p.p.
Vanaf 50026,- p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, materialen en ijsblokken en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels. Mocht u de ijssculpturen buiten regio Arnhem / Nijmegen wensen, kunnen er geringe reiskosten gelden.

Meerprijzen exclusief btw op basis van beschikbaarheid

 • Locatie/ruimtehuur, tenthuur, tafelhuur
 • Soms dienen wij enige extra handelingskosten (los/laadkosten van tafels, ijsblokken ed.) te berekenen als de workshop locatie niet makkelijk bereikbaar is (vanaf de vracht). Dit wordt vooraf altijd besproken.
 • Anti lekbakken €5 / stuk (per ijsblok) voor indoor workshops. Eventueel extra zeil op de grond €5 per ijsblok extra.
 • Combi met Pub Quiz inclusief geluid t/m 50 personen €450, groepen 50 t/m 150 personen €750. Grotere groepen in overleg. Prijs exclusief AV middelen en ruimte.
 • Combi met Ijsspelen of fun curling (op vrijwel alle ijsbanen van Nederland) vanaf €25 per persoon meerprijs (exclusief ijshuur- en entreekosten).

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?