IJssculpturen, duizenden enthousiaste deelnemers zijn u voor gegaan!

Met deze leuke workshop ijssculpturen gaat u in teams van 3 personen heerlijk actief en recreatief aan de gang. Wij kunnen een origineel thema verzorgen en elk groepje krijgt een instructie- en schetsformulier om het 3D ontwerp te maken. Wij zullen zorgen dat niets ontbreekt aan werktuigen en handschoenen en gaan er een echte teambuilding activiteit van maken! Een belangrijk element in deze workshop is het hoge fun gehalte, dus niet al te serieus maar gewoon lekker sculpturen. In deze Clinic leren we iedereen de kneepjes van het vak. Eenmaal klaar zullen de groepjes hun kunstwerk presenteren, hilariteit gegarandeerd. De ijs sculpturen zullen uiteindelijk (subjectief) beoordeeld worden op de samenwerking en originaliteit door onze begeleiding. De beste groep(jes) ontvangen van ons een leuke prijs.

Ruimte en tafels          

U zorgt in principe voor een locatie en tafels (statafels of buffettafels). Zorg bij aanvang dat de deze tafels leeg en vrij staan en dat wij makkelijk de ijsblokken en materialen kunnen lossen. Onze basisprijs is dus exclusief huur van tafels, ruimte en of bijvoorbeeld partytenten. Deze kunnen wij tegen een scherpe meerprijs verzorgen. Als wij het ijssculpturen binnen verzorgen, hou er dan rekening mee dat de ijsblokken na een tijdje zullen gaan smelten. Indien nodig zorgt u voor maatregelen tegen het water dat op de tafels en grond terecht komt. Tegen meerprijs kunnen wij ook nog anti lekbakken 70×70 cm. leveren. Relactive Events neemt echter geen verantwoording voor enige (water)schade aan tafels en/of vloeren. Voor een extra dekking kunnen wij ook nog zeil plaatsen op de grond. Uiteraard is het prettig om deze workshop bij droog weer lekker buiten te houden of eventueel buiten onder een afdak, parasol of tent.

Programma Arnhem

Ons hoofdkantoor zit gevestigd in Eindhoven (Strijp-S). Met diverse (horeca) partners in onder andere Arnhem, Nijmegen, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Antwerpen en Utrecht komen wij met onze materialen en begeleiding op meerdere plaatsen. Zo zijn wij bijvoorbeeld in de winter maanden op vrijwel alle ijsbanen te vinden voor de Fun Curling en Team IJsspelen. In de lente en zomer zijn wij veel present in steden (bijv. citygames en tour), natuur (bijv. Robinson, MTB) en stranden (bijv. zandvolley en zandsculpturen). Ook verzorgen wij landelijk ruim 20 producten bij de meeste vier- en vijfsterren hotels en andere bijzondere meeting locaties.

Wij hebben de volgende locatie keuzes in Arnhem: 

 • Wij komen bij u op locatie (kantoor); u zorgt voor de tafels en de ruimte. Deze optie is ihkv de Werkkostenregeling ook interessant.
 • Wij komen op uw gereserveerde (externe) horeca of meeting locatie; wij verzorgen dan eventueel vooraf de contacten aldaar, inclusief eventueel de huur van tafels en de ruimte.
 • Wij verzorgen, in overleg met u, een locatie binnen onze netwerk partners. Deze zijn veelal ook voordelig in combinatie met afname van catering.

Het programma kan zijn:

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant of bij u op locatie
 • Optie: drankje of lunchbuffet vooraf
 • Uitleg, teams formeren van 3 personen per ijsblok
 • Start workshop (drankjes tussen door op verzoek mogelijk, afhankelijk van de gekozen locatie)
 • Presentatie van de ijssculpturen door de groepjes (verrassend en hilarisch)
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner, barbecue, thema feest

De workshop zelf duurt circa 1 tot 2 uur afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen.

Prijzen exclusief 21% btw, uitvoering in Nederlands of Engels

Uw prijzen o.b.v. 3 personen per ijsblok:

 • IJssculpturen t/m 30 personen is te boeken voor €1125
 • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €37,50 per persoon (we berekenen altijd dan per groepjes van 3 personen).

Deze prijzen zijn inclusief onze reiskosten in Noord-Brabant**, begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.

**Buiten regio Brabant berekenen we extra reiskosten door variërend tussen de €150 (Randstad) en €350 (noord Nederland of België).

Additionele meerprijzen:

 1. Wij gaan er vanuit dat u een vergader/horeca ruimte reserveert of dat wij op uw bedrijf locatie komen. En dat wij daar (bij voorkeur) buiten of anders binnen de workshop kunnen verzorgen. Op verzoek gaan wij een (horeca)locatie voor u regelen tegen een meerprijs van €35 t.b.v. de organisatie- en reserveringskosten. Voor u dan 1 contactpersoon en 1 crediteur. Deze prijs is exclusief drankjes, eten, werktafels en eventuele zaalhuur.
 2. Bij voorkeur verstrekken we deze workshop lekker buiten. Bij droog weer natuurlijk prima te doen, bij regenachtig wellicht onder een overkapping of grote parasols. Op verzoek kunnen we ook een tent plaatsen tegen meerprijs en is afhankelijk van grootte groep. Of we gaan naar binnen toe.
 3. Als wij buiten (of binnen) de workshop verzorgen, gaan wij er vanuit dat de locatie ons voorziet van (werk)tafels. Dit kunnen allerlei soorten (sta)tafels zijn van minimaal 70×70 cm omvang. Op verzoek en tegen meerprijs regelen wij werktafels voor u (inclusief transport, lossen en laden). Prijs afhankelijk van aantallen en locatie.
 4. Deze workshop is ook geschikt om binnen te verzorgen en voorzien wij de ijsblokken meestal met lekbakken. Meerprijs per lekbak bedraagt €5 per stuk (per ijsblok) extra. Soms is een lekbak niet nodig, en mogen ijsstukken op de vloer komen (betonnen vloer bijvoorbeeld met afvoerputje in de buurt). Derden dweilen de vloer dan.
 5. De meeste (90%) ijsstukjes worden in de lekbak opgevangen, maar alsnog kan door het sculpturen ijsstukjes op de grond schieten (10%). Als de vergader/horeca ruimte liever niet heeft dat de vloer nat wordt, kunnen wij deze extra voorzien van zeil. Voor het zeil en de op/afbouw handelingen rekenen wij extra kosten (minimaal €90), exacte prijs is afhankelijk van grootte groep.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Leuke ideeën naast ijssculpturen (extra)

OPTIE: Maatwerk quiz (met of zonder onze quiz master)

 • Maatwerk Quiz op app, zonder onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €300
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €10 per persoon
 • Maatwerk Quiz met onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €750
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €25 per persoon

Een quiz en is mogelijk op basis van beschikbaarheid van een ruimte . Eventuele ruimtekosten belasten wij aan u door (uiteraard na overleg). 

OPTIE: ijsspelen en fun curling op een ijsbaan

 • Ga mee naar een partner ijsbaan, boek een compleet winter programma. Prijs ijsspelen of fun curling vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €1125
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €37,50 per persoon
 • Meerprijs 1/2 uur langer op het ijs €475.

IJsspelen en fun curling zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid van ijs. 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?