Crazy 88 City Challenge Nijmegen

Nijmegen is onmiskenbaar de meest uitdagende stad in het Zuiden van ons land en is verkozen tot beste binnenstad van Nederland. Deze vijfde stad van Nederland heeft alles te bieden wat het leven aangenaam maakt! Een bruisend centrum met een enorm winkelaanbod, ontelbare kroegen (langste barrenstraat van Nederland), restaurantjes, gezellige terrassen en een levendig uitgaansleven. Nijmegen “City of Technology en Design” kent ook een rijke historie; deze op het oog jonge en moderne stad is één van de oudste steden van Nederland. Laat je door Nijmegen verrassen….

Crazy 88 is een gezellige, lachwekkende en uitdagende citygame wat geïnspireerd is op het populaire gelijknamige TV programma van BNN. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren binnen de afgesproken tijd. De opdrachten zijn gecentreerd in en rond het centrum van Nijmegen waar je een dosis lef, creativiteit en humor voor nodig hebt!

Bij ontvangst in een gezellig café/restaurant in hartje Nijmegen wacht de instructeur jullie op. Na een korte uitleg krijgen jullie een lijst met vele foto- en video-opdrachten mee en gaan per team op pad. Via filmpjes en foto’s sturen jullie met behulp van WhatsApp bewijsmateriaal door naar de instructeur die vervolgens wel of geen punten toekent. Welk team is het meest creatief en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Crazy 88 en teams formeren van (normaal) 6 a 8 personen per team
 • Start Crazy 88 en vele interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijslijst

Boek de Crazy 88 voor:

Aantal pers.Prijs
Tot 15€300,-
Van 15-50€20 p.p.
Van 50-150€18 p.p.
Vanaf 150€17 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?