Beachvolleybal Arnhem

Wanneer is Beachvolleybal in Arnhem echt iets voor u? Als je zin hebt in een gezellige, sportieve en competitieve dag! Met de voeten in het zand gaat u de competitie aan met uw collega’s. Bij ontvangst, eventueel onder het genot van een drankje, zal de instructeur alle regels uitleggen en dan kunnen jullie van start. Maar niet zonder een warming-up! Als iedereen warm is kan het toernooi echt beginnen. Met minimaal 4 tot maximaal 6 personen per team probeer je zo snel mogelijk punten te scoren door de bal bij de tegenstander op de grond smashen. Het leuke van beachvolleybal is dat je alle kanten op kunt duiken om de bal nog net van de grond te halen, zand happen dus! Als alle rondes zijn gespeeld vindt de prijsuitreiking plaats waar, op basis van de gewonnen wedstrijden, een team beloond wordt met de hoofdprijs.

Op de meeste locaties staat vervolgens een heerlijke borrel en barbecue klaar!

Beach volleybal wordt outdoor gegeven en verzorgen wij meestal op diverse recreatie terreinen met een strand of aan de kust, denk bijvoorbeeld aan Rhederlaag. Tegen meerprijs komen wij uiteraard naar uw locatie. Op verzoek verzorgen wij deze volleybal op een grasveld, houd er rekening mee dat de palen dan in het grasveld de grond in kunnen gaan.

Afhankelijk van het aantal deelnemers (en teams) zullen we een competitie programma samenstellen. De wedstrijden tussen 2 teams zijn relatief kort maar krachtig. De wedstrijd wordt begeleid door onze scheidsrechter. Bij grote groepen verzorgen wij meerdere volleybal velden.

Programma Beachvolleybal Arnhem

  • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant paviljoen
  • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
  • Uitleg Beachvolleybal, teams formeren van (normaal) 4-6 personen per team
  • Start Beachvolleybal
  • Optie: uitbreiding met extra teambuilding games (als een groot roulatie competitie programma). Denk bijvoorbeeld aan Robinsons games, of een meer recreatieve workshop als zandsculpturen.
  • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
  • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Aantal pers.Prijs
Tot 15€300,-
Van 15-50€20,- p.p.
Van 50-150€18,- p.p.
Vanaf 150€17,- p.p.

Deze prijs is exclusief locatiehuur, maar inclusief begeleiding, materialen, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste regio *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?